Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold
 ​    
SKOLE- OG UNGDOMSKONTAKTER
 
NSOF har skole- og ungdomskontakter ansatt i prosjektstillinger. Deres oppgave er å samle inn innspill fra medlemmer under maritim utdanning, besøke de maritime skolene, og følge opp forbundets arbeid med utdanning og rekruttering. Har du spørsmål eller kommentarer, ta gjerne kontakt.

Hans Magnus Berg Hansen
Skole- og ungdomskontakt
Mobil: 938 75 464
hmbhansen@sjooff.no

 
Syver Grepstad 
Skole- og ungdomskontakt
Mobil: 913 38 565
ssg@sjooff.no
 
 NYTTIGE LENKER
 studkont.JPG
Skole- og undgdomskontaktene: Fra venstre Syver Grepstad og Hans Mangnus Berg Hansen, til høyre Seniorrådgiver for politikk, kommunikasjon og samfunnskontakt Jens Folland.  
 NSOF UNG
Gjennom NSOF Ung er DU med å påvirke maritim utdanning og din egen fremtid om bord! Med nesten 700 juniormedlemmer, er NSOF Norges største interesseorganisasjon for framtidens sjøfolk! Maritim student eller kadett? Bli med du også! 
 

 
Studentmedlemskap
 
Som student eller kadett tilknyttet NSOF, får du alle rettighetene til en liten pris. Studentmedlemskap koster kr. 250 per halvår. Du får tilgang til alle medlemsfordeler som en vanlig medlem. Du har forbundet i ryggen ved en eventuell konflikt og du kan få innflytelse på norsk maritim skolepolitikk og karrieremuligheter!
 

Forsikringsordninger 

Som juniormedlem i NSOF har du Norges beste innboforsikring - LOfavør Innboforsikring inkludert som en del av medlemskapet. Denne dekker alt av innbo og løsøre i hjemmet. Den inkluderer også dekning av uhell og ID tyveri.

Du har også mulighet til å utvide med en helårs reise- og ulykkesforsikring for bare 79,- i måneden.
 
Skole- og ungdomskontaktene 

Hans Magnus Berg Hansen - Hans Magnus er inne skole- og ungdomskontakt ved sidan av styrmannsjobb i ein fjord ved Mongstad. Han er 26 år og er tillitsvalt i Norled og har tidlegare erfaringar frå tankbåt, slepebåt, isbrytar og losbåt. Ellers er han del i ein liten familie på tre som mykje av fritida går til. (e-post: hmbhansen@sjooff.no )
 
Syver Grepstad Syver er skole- og ungdomskontakt i tilleg til å være styrmann. Han har tidlegare segla i Middelhavet. Nå er han ikkje fullt så langt vekke, nærmare bestemt i ein fjord på Vestlandet. Han har ein bakgrunn med utdanning i jus og har vore engasjert på mange ulike arenaer før han vart ein del av forbundet. Når han ikkje jobbar på båt, bor han i en seglbåt eller er ute og surfar. (e-post: ssg@sjooff.no )
Alle oss tre er på jobb for deg som juniormedlem.
 
Send oss gjerne problem du har eller kom med innspel på saker du syns vi skal ta tak i.