Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

Velkommen til NSOFs medlemspålogging!

06.01.2013
For å bruke NSOFs medlemssider, må du være registrert med en e-postadresse i NSOFs medlemssystem. Denne e-posten er ditt brukernavn!

Alle med sitt medlemskap i orden, har tilgang til "min side" på www.sjooff.no. Her kan hvert enkelt medlem sjekke og endre sine medlemsdata, melde seg på kurs etc.

BRUKERNAVN:                 Brukernavn er din e-post hos NSOF
PASSORD:                        Alle brukere må første gang bestille seg nytt passord!

 

Ikke registrert med e-post i NSOF? Manuell bestilling av bruker
 
Hvis du
  • aldri har oppgitt en e-postadresse til NSOF - eller-
  • har byttet e-post - eller-
  • ikke husker hvilken e-post du er registrert med hos NSOF
må du bestille brukernavn og passord fra NSOF medlemsservice.
  • Send en epost til medlemsservice@sjooff.no der du oppgir ditt navn, evt medlemsnummer og oppgir at du ønsker tilgang til NSOFs medlemssider. 
  • Straks vi har registrert og godkjent din e-postadresse, vil du motta en e-post med et passord. Dette kan du endre etter at du har logget inn.
Send fra din private e-postadresse - vi kan dessverre ikke opprette brukere på delte e-postadresser / arbeidsgivers e-postadresser. Vi beklager at vi ikke kan opprette nye e-postbrukere utenom kontortid 0830 og 1530 hverdager.

 

Første gangs pålogging:
paalogg1.jpg
Velg "Glemt passord" i påloggingsboksen på forsiden.
 
paalogg2.jpg
Skriv inn den e-postadressen du er registrert med hos NSOF. Hvis du har mottatt e-post fra oss til en privat e-postadresse det siste året, er det denne du skal bruke. Trykk send passord.
 
paalogg3.jpg
Du får bekreftelsen "Nytt passord er sendt». Avsender er medlemsservice@sjooff.no. Hvis du ikke får epost med passord i løpet av noen få minutter, bør du sjekke at e-posten ikke er stoppet i spamfilter/havnet i søppelpostkassa.
 
«Passordet kunne ikke nullstilles»
paalogg4.jpg
Dersom du får beskjed om at "passordet kunne ikke nullstilles, sjekk at du har skrevet inn riktig passord", betyr det at den e-posten du skriver inn IKKE er registrert på deg hos NSOFs medlemsregisterDu må manuelt bestille ny bruker! Se øverst.