Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

Medlemsmøter 2019

09.01.2019
​I løpet av 2019 arrangerer Norsk Sjøoffisersforbund fire-fem regionale medlemsmøter. Møtene legges i tilknytning til styremøter. Det første går av stabelen i Tromsø.
Program for møtene
(med forbehold om endringer)
 
Medlemskap og fordeler: På møtene får du informasjon om LOfavør og alle forsikringer og fordeler du har du medlem. Du får hjelp til å finne ut hvordan du får mest mulig igjen for medlemskapet ved å bruke de fordelene som passer best for deg.
 
Fag og foredrag: På møtene blir det et spennende faglig program, med vekt på lokale og regionale saker. Vi inviterer ulike foredragsholdere fra sted til sted.

 

Kaffeprat med styret: Vi serverer lunsj og kaffe og du får treffe de 14 seilende styremedlemmene du har vært med på å velge til å ivareta forbundet de neste to årene.

Forbundets program og arbeid: Vi gjennomgår forbundets programerklæring og viktigste politiske saker, og det blir god anledning til spørsmål, innspill og detbatt.
 
the edge.jpg

 
Medlemsmøter 2019
(med forbehold om endringer)
 

Tromsø onsdag 13. februar 2019 kl 1030-1600
Clarion The Edge, Tromsø. Møtet er åpent for alle Norsk Sjøoffisersforbunds medlemmer som bor eller er på jobb i distrikt 1: Nordland, Troms og Finnmark.  

| Til Påmelding | Program medlemsmøte Tromsø_off.pdfProgram medlemsmøte Tromsø_off.pdf

Ålesund 13. mai

Sandefjord 12. september 

Bergen i september (Sjøoffiserskonferanse - tentativt) 

Stavanger  17. desember

 
Du får invitasjon i e-post når det nærmer seg møte i din region.