Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

Marius Mandal Bårdsgjerde

​Styrevalg 2014. Distrikt 2
2-3 Marius Mandal Bårdsgjerde.JPG.jpg

Marius Mandal Bårdsgjerde
Ålesund
Alder: 34
1. styrmann
Island Offshore Management AS
Verv: Tillitsvalgt, tidligere leder i Studentkontaktutvalget (SKU)
 
 
 
 
De to viktigste sakene for Norsk Sjøoffisersforbund akkurat nå:
1) Ramme- og konkurransevilkårene må på plass for å sikre norske sjøfolks posisjon i dagens situasjon, og ikke minst utvikle og styrke denne i fremtiden. Allmengjøring av tariffer og lovfestet nettolønnsordning tilpasset den generelle utviklingen er de mest fremtredende sakene for dette. Det er på tide å få dette på plass for sjøfartsnasjonen Norge!
2) Den gode rekrutteringen til maritim utdanning de siste årene må utnyttes slik at alle blir fanget opp av næringen og har en meningsfull vei inn i sjøfarten. På denne måten kan også nyutdannede være med å utvikle og styrke den norske maritime kompetansen innenriks og utenriks.

De viktigste sakene for Norsk Sjøoffisersforbund i et litt lengre perspektiv:
NSOF må i samarbeid med alle andre aktuelle aktører jobbe intenst opp mot politikere og regjering for å få gjennomslag for en solid, stabil og fremtidsrettet politikk for sjøfartsnasjonen Norge og den norske sjømann. Dette må gjelde for alle deler av sjøfarten. Et grunnleggende tema for dette er en utvikling av maritim utdanning! Utdanningsinstitusjonene bør være helt på høyde med nivået i den moderne skipsflåten og ha et solid fokus på forskning og utvikling, slik at ikke bare næringen i seg selv men også skoler og nyutdannede holder et verdensledende nivå.