Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

LOfavør og kollektiv hjemforsikring blir inkludert i medlemskapet

08.06.2017
 
1. januar 2018 blir Norges beste innboforsikring inkludert i medlemskapet for de fleste medlemmer av Norsk Sjøoffisersforbund. Fra samme dato får du tilgang til hele fordelsprogrammet LOfavør.
Norsk Sjøoffisersforbund (NSOF) ble 18. april 2017 formelt tilknyttet LO. Den viktigste grunnen til at NSOF gikk til LO, var å få økt innflytelse i skipsfartspolitikken. Men LO-tilslutning gir også forbundets medlemmer, tillitsvalgte og administrasjon mange andre fordeler og muligheter. LO har blant annet landets største fagmiljø innen arbeidsrett og gode opplæringsprogram for tillitsvalgte.
 
Ingen umiddelbare endringer!
LO-tilknytning får ingen umiddelbare konsekvenser for deg som er medlem av Norsk Sjøoffisersforbund. Ut 2017 har du akkurat de samme fordelene og rettighetene som før, og betaler akkurat det samme. 
 
Du kontaktes direkte
Vi kontakter deg i e-post eller brev i god tid før innboforsikringen (LOfavør Kollektiv hjem) blir inkludert i medlemskapet. Frem til det,  kan du fornye de forsikringer og avtaler du har i dag, akkurat som du ellers ville gjort.
Ikke si opp forsikringer ennå! Ikke si opp den innboforsikringen du har i dag før du får personlig bekreftelse på at du er omfattet av LOfavør Kollektiv hjem.
 
Hvorfor først 2018?
Å gi mange tusen medlemmer en forsikringsavtale samtidig, tar tid. Personopplysninger skal håndteres trygt, riktig og forsvarlig. Hvert enkelt medlem skal få tid til å sette seg inn i hvilke fordeler som tilbys, hva man kan reservere seg mot og hvilke forsikringer man kan si opp.
 
Hva vil det koste?
Grunnkontingenten til Norsk Sjøoffisersforbund blir f.o.m. 1. januar 2018 kr 410,- per måned for yrkesaktive og kr 105,- og pensjonister. Mer om kontingenten.
 
Alle yrkesaktive og pensjonister som får LOfavør Kollektiv hjem fra 2018, får i tillegg et kontingentpåslag tilsvarende forsikringspremien. Denne er i dag 70 kr i måneden.  For kr 840,- ekstra per  år, får man altså landets beste innboforsikring som en del av medlemskapet. Mange kan spare 1200-2500 kr på å si opp den innboforsikringen man har fra før. Husk også at du kan trekke fra fagforeningskontingent på skatten.
 
Juniorer får en ny studentpakke som inkluderer LOfavør kollektiv hjem. Juniorkontingenten blir kr 105,-/mnd fra 2018.

Hvem blir omfattet?
Alle som blir medlem etter 1. januar 2018 får “LOfavør Kollektiv hjem” inkludert i medlemskapet. Alle som er medlem fra før (og under 65 år) får forsikringen inkludert hvis de ikke reserverer seg. Medlemmer som fyller 65 før 01.01.2018 vil ikke kunne bli omfattet av LOfavør Kollektiv hjemforsikring.  
 
Trygghet i privatlivet
LOfavør er navnet på fordelsprogrammet for de som er tilknyttet i et LO-forbund. Noen av fordelene får man automatisk, andre fordeler ligger der som et tilbud man kan benytte hvis man vil. Du får detaljert informasjon om dette etter hvert.
 
LES OGSÅ