Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

Invitasjon til Landsmøtet 2016

25.01.2016
Norsk Sjøoffisersforbunds 14. landsmøte er utsatt til lørdag 10. september kl. 09.30- ca. 17.00 på Scandic Park Sandefjord. Alle forbundets medlemmer kan delta på landsmøtet. Til landsmøtemiddagen kl. 19.00 er ledsagere også invitert.
banner LM web1.JPG
 
____
 
TID OG STED
lørdag 10. september kl. 09.30- ca. 17.00 på Scandic Park Sandefjord.  
 
PROGRAM
  • Landsmøtets dagsorden: Behandling av forbundets aktiviteter, planer og økonomi.
  • Styrevalg: Resultatet av uravstemming/styrevalg legges frem. Hvem blir valgt til å styre forbundet de neste årene?
  • Middag

Se foreløpig program

PRIS
Landsmøtedeltakelse og landsmøtemiddag for deg og din ledsager er inkludert i medlemskontingenten.
 
PÅMELDING
Klikk her for å melde deg på. Dersom du er medlem og bare ønsker å delta på selve landsmøtet (ikke middagen) er påmelding ikke påkrevet – det er bare å stille opp! Er du sikker på at du vil delta, er det likevel fint om du gir beskjed, slik at forbundet kan ha en viss oversikt over hvor mange som kommer. Påmeldingsfrist er 10. august.

OVERNATTING
Du må selv bestille og betale overnatting hvis du har behov for dette. Forbundet har reservert et stort antall rom på Scandic Park Sandefjord, hvor også selve landsmøtet finner sted. For å få landsmøteprisen på hotellet, må du booke din overnatting på nett. Bestill hotellovernatting her! Oppgi bookingkode BNSF070916. 
 
  • Standard enkelrom:  kr 870,- per natt
  • Standard dobbeltrom: kr 1 072,- per natt
REISE
Du må selv arrangere og bestille din reise. Forbundet refunderer deler av reiseutgiftene for medlemmer som bor langt unna Sandefjord. Reisestipend utbetales etterskuddsvis og på grunnlag av dokumenterte reiseutgifter. Beløpene er maksimumsbeløp. Mer informasjon om reisestipendets beløp finner du i her. 
 
​​