Hopp over båndkommandoer
Hopp til hovedinnhold

Bredt anlagt DSO-konferanse

​I DSOs regi blir Stavanger møteplass for flyteriggnæringen til høsten.
DSO avholder 29. oktober 2013 fra kl. 10.30 til kl. 17.00 en viktig konferanse på Rica Airport Hotell like ved ankomsthallen på Stavanger Lufthavn. Det norske maskinistforbund og Norsk Sjøoffisersforbund er i dialog med flere eksterne foredragsholdere fra både myndighetene og næringen.
Alle DSO- medlemmer kan melde seg på og de får dekket reise og opphold. I tillegg blir alle hovedtillitsvalgte i Det norske maskinistforbund og Norsk Sjøoffisersforbund innen offshore service og bøyelast invitert til å delta på konferansen. Også disse får dekket reise og opphold.
 
Regelverk og rekruttering
Tema på konferansens første del blir nordområdene og rekruttering. Videre hovedpunkter blir hva som har skjedd med regelverk og oppfølging etter Bourbon Dolphin og Deepwater Horizon-ulykkene. Siste punkt blir hvordan regelverket følges opp med tanke på sertifikatkrav, personellkvalifikasjoner og plattformsjef-, teknisk sjef- og stabilitetssjefskurs. Konferansen avsluttes med middag på hotellet.
Mer informasjon om konferansen blir lagt ut på forbundenes hjemmesider. Frist for påmelding er satt til 27. september (forbehold om at konferansen kan bli fulltegnet).
Påmelding snarest via www.sjooff.no. Du kan også melde deg på ved å sende e-post til medlemsservice@sjooff.no.